Військовослужбовці Нацгвардії розшукали хлопчика, що зник вчора вдень, пішов гуляти та не повернувся додому. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Чернівецької області.

Правоохоронці зверталась до громадян з проханням допомогти у пошуках 9-річного хлопця. Зі слів батька, вдень хлопець пішов з дому кататися на велосипеді та не повернувся додому.

На його пошуки кинули значні сили. У пошуках були задіяли інспекторів ювенальної превенції, співробітників кінологічного центру ГУНП в Чернівецькій області, слідчо-оперативну групу та особовий склад Садгірського відділення поліції, а також всі наряди поліції на території Чернівців, недержавні охоронні структури, перевізників, служби таксі і громадськість.

Наразі життю та здоров'ю хлопчика нічого не загрожує.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Києвом дідусь загубив у лісі двох маленьких онуків - захопився грибами. Пенсіонер намагався самостійно знайти онуків, але це йому не вдалося і він подзвонив в поліцію і повідомив про зникнення дітей.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині розшукали зниклу після сварки з мамою школярку - вдома зустрічають з ременем і сльозами. У Чернівецькій області правоохоронці розшукали неповнолітню дівчинку, яка після сварки з мамою пішла з дому і не поверталась.

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську двоє малюків просили у перехожих їжу, сидячи на підвіконні: "Мама пішла" Перехожа почула крики про допомогу, які доносилися з квартири на першому поверсі і відразу викликала поліцію.