Чернівецька обласна рада звернеться до президента Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з пропозицією скасувати абонплату за транспортування газу.

Депутат облради Василь Гостюк зареєстрував відповідний проект рішення.

Депутати Чернівецької облради наполягають негайно скасувати постанову НКРЕКП про так звану "абонплату за транспортування газу" як таку, що є грабіжницькою та здарницькою, оскільки вона є нічим іншим, як спробою висмоктати додаткові гроші з народу та не грунтується на зрозумілих для населення економічних розрахунках".

Нагадаємо, що у Кіцманському районі Чернівецької області, який віднесли до "червоного" рівня небезпеки поширення COVID-19, посилили карантинні обмеження.

Голова Кіцманської райдержадміністрації Олексій Добровольський повідомив, що в районі закрили усі кафе й ресторани, призупинили роботу ринків та магазинів, крім продуктових відділів, а також зупинили роботу громадського транспорту.

"Загалом, ми дотримувалися тієї постанови, яка видана урядом. У неділю, 2 серпня, ми провели засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС. На ньому звернули увагу на те, що в першу чергу необхідно закрити кафе і ресторани, які виявилися розсадником цієї коронавірусної хвороби. Призупинили також роботу торговельних закладів, ринків, окрім продуктових рядів. Також зупинив роботу і громадський транспорт. Хоча намагаємось організувати довезення медиків та працівників установ, які забезпечують роботу громад району. Магазини продають лише продукти та товари першої необхідності", - розказує голова РДА.

Раніше портал «Знай.uа» писав Вибори мера у Чернівцях - Продан розповів, хто може сісти в крісло Каспрука

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що На Буковині дружок губернатора Осачука прогорів на мерзенній схемі - кожен папірець за гроші

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Львовом підірвали відомого бізнесмена, в поліції переполох - привіт 90-ті