В Чернівцях, що загриміли у "помаранчеву" зону карантину, майже не лишилося вільних місць для пацієнтів з коронавірусом.

Як повідомляє ТСН, тепер хворих будуть госпіталізувати до найближчих районних медичних закладів. У Новоселицькій та Заставнівській лікарнях для новоприбулих розгорнули майже сотню додаткових ліжок.

На сьогодні майже 60% усіх місць в лікарнях Буковини зайняті пацієнтами з китайським вірусом. Щодоби додається понад сотню нових хворих.

"Міська лікарня № 4 заповнена на 100%. Хоча ми туди додали десять ліжок у понеділок. Міська лікарня № 3 наближена до 100%, знайшли у резерв тількиодне місце", - розповіла заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак.

Нагадаємо, через збільшення кількості захворюваності на коронавірус на Буковині сімейні лікарі працюватимуть без вихідних. Відповідне ріщення ухвалив обласний штаб, який займається ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із поширенням COVID-19.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", зросли штрафи за порушення ПДР: за що водіїв каратимуть найбільш суворо. Посилено відповідальності за окремі правопорушення

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності.