70-річна мешканка Чернівців Ірина Боднар прцює в одному із ЖРЕПів. Тут катастрофічно не вистачає робочих рук: двірників тут наполовину менше, ніж потребується.

Двірничкою пані Ірина працює вже 20 років, повідомляє Суспільне. Жінка і так працює за пекельним графіком, а під час негоди взагалі не має відпочинку. На своїй роботі отримує мінімальну зарплату у 6 тисяч гривень, і тільки так примудряється виживати на пенсію.

"В нас нема вихідних, бо це ж сніг. Люди повинні ходити і не падати, щоб все було чисто", - каже жінка, робочий день якої починаєься о шостій ранку.

Тим часом у Львові знову активізувалася негода. Снігопад не зупинявся всю ніч, а під ранок інтенсивність тільки збільшилась. Всі комунальники міста вирушили на боротьбу з наслідками негоди. Під ранок на вулиці Львова вийшли працювати двірники, але всі сили комунальників зараз направлені на розчищення магістралей, щоб дати змогу вийти на маршрути громадському транспорту.

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.