Як приготувати «Медивик», коли дуже мало часу, а так хочеться домашніх побалувати чимось смачненьким або ж гості вже на порозі.
Торт лише за 30 хвилин! Найпростіший рецепт - "Медовий пух" або "Лінивий Медовик".
Торт "Лінивий медовик", на відміну від класичного медовика, не вимагає розкочування коржів. "Лінивий медовик" готується швидко, виходить м'яким і просоченою, з характерним медовим ароматом. Простий в приготуванні, тісто замішується буквально 5 хвилин, печеться теж дуже швидко.
Незважаючи на швидкість і простоту приготування, тортик виходить надзвичайно смачний. Ніжний, м'який і дуже соковитий. Він просто тане в роті. Вийде у всіх з першого разу.
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Інгредієнти:
Тісто:
- 100 гр. мед
- 4 яйця 100 гр.
- цукру 320 гр.
- пшеничного борошна
- 1 ч. л. соди або розпушувача
Крем:
- 100 г вершкового масла
- 400 гр. згущеного молока (1 банка)
- 350 гр. сметани (30% жирності)
Випікати коржі потрібно в попередньо розігрітій духовці при 180°С приблизно 12-15 хвилин.
Час випічки і температура залежать від особливостей вашої духовки.
Дивіться відеорецепт:
Раніше "Знай.ua" писав про ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні.
Також раніше портал "Знай.ua" писав про те, як приготувати зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями і щавлем: справжнє українське блюдо.
Також портал "Знай.ua" писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою-пальчики оближеш.