У фейсбук-спільноті СтопХам Буковина Микола Лазоряк виклав відео і звернувся до підприємців.

"УВАГА ПІДПРИЄМЦЯМ! Податкова Чернівецької області почала проводити незаконні перевірки! Вчора 13 жовтня безпідставно прийшли в магазин. с. Атаки Хотинського району, під приводом фактичної перевірки хотіли перевірити документи за 3 останні роки, до перевірки їх не допустили, у відповідь отримали погрози заблокувати діяльність магазину. БЕЗЗАКОННЯ починає ставати нормою...", - написав Микола Лазоряк.

"Треба було без масок їх вигнати до біса)", - пишуть у коментарвях користувачи.

Нагадаємо, підприємець Володимир Шкляр керівник "Біотек груп" прийшов у Кодру з інвестиціями - розвивати бізнес. Він платив податки і давав робочі місця місцевим мешканцям. Натомість, йому спалили завод. Знищену вогнем будівлю разом із землею прибрало до рук оточення місцевих депутатів, яке продовжує хазяйнувати у себе в районі. Правоохоронці розслідування розпочали одразу після пожежі, однак жодного прогресу досі немає.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Закарпатці залишилися без вина цього року - сухий закон. На Закарпатті 2020 рік став найгіршим для виноробства.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині схопили банду рекетирів: вимагали "данину" щомісяця. На Львівщині однолітки вимагали у сина бізнесменів щомісячну данину та погрожували тим, що його батьки не зможуть спокійно жити та працювати.

Також портал Знай.uа писав, що правоохоронці повинні розслідувати корупцію в НКРЕКП – нардеп.