Невідомі пошкодили автомобіль кандидата у депутати до Чернівецької міської ради від партії "Європейська Солідарність" Андрія Шалєєва. Розбили вітрове та заднє скло авто.

Про це повідомив голова Чернівецької міської організації партії "ЄС" Василь Максимюк.

"Ми наголошуємо, що подібними варварськими діями наші політичні опоненти лише шкодять своїй власній репутації, адже будь-яка агресія – це підло, низько, боягузливо! Це шлях в нікуди!

Жодні протиправні дії не залякають нас, наших прихильників і усіх справжніх патріотів. Ви не змусите нас відступити від власних принципів, від обраного нами шляху на побудову європейської Буковини, європейських Чернівців!" – заявив Василь Максимюк.

"Європейська Солідарність" вимагає від правоохоронних органів встановити причетних до пошкодження власності колеги і покарати винних заради того, щоб не допусти повторення прояву агресії проти чернівчан.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Ми будемо відстоювати нашу гідність, захищати кожного партійця, кожного прихильника партії "Європейська Солідарність", кожного українця! Разом – ми сила. Не дамо криміналу керувати містом Чернівці", - додав він.

"За твою активну позицію тебе хочуть "зажати" на роботі, звільнити або заподіювати шкоду. Хочу сказати – не вийде.

Сьогодні вночі було пошкоджено мій автомобіль. Це вже вдруге. Другий раз були розбиті вітрове і заднє скло автомобіля, і зроблені такі протиправні речі. Це підло, боягузливо і – головне – протиправно. Вибори проходять, а ми лишаємося. Нам потім лишатися і жити в цьому місті, і дивитися один одному в очі.

Хочу запевнити, що маю активну громадську і політичну позицію. Ми і надалі, навіть після таких випадків, будемо з нашою командою відстоювати інтереси Чернівців – міста і чернівчан. Нас не зламати.

Що не вбиває – робить нас сильнішими", - прокоментував подію Андрій Шалєєв.

Нагадаємо, що знищений спорткар Chevrolet Corvette C8 повністю знищили в ДТП, від авто мало що залишилося.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Чернівцями вбивця за кермом зламав жінці хребет і підло втік, копи пішли слідом.

Також портал Знай.uа писав, що Христина Соловій постраждала від переслідувань "палкого шанувальника": "Роки у страху"