У Чернівцях горіло виробнича будівля ТОВ «Розма». Вогонь охопив два поверхи і 2000 квадратних метрів приміщень. Повідомлення рятувальникам надійшло у другій половині дня 13 липня, пише CvNews.

Коли пожежники прибули на місце, вогонь охопив вже зазначену площу. Згоріли 3 і 4 поверхи будівлі. До гасіння пожежі було залучено 103 людини з особового складу та 33 одиниці спецтехніки.

Також з'явилася інформація про те, що під час гасіння вогню було задіяно пожежний поїзд. Крім того, під час роботи травмувався один пожежник. Він підвернув ногу під час обвалу покрівлі будівлі.

Рятувальники і поліція розповіли, що робота з ліквідації пожежі ускладнювалося тим, що в приміщенні знаходилися поліпропіленові труби, гумові чоботи і кисневі балони. Останні час від часу вибухали, тому пожежники не могли близько підійти до осередку пожежі. Причини займання встановлюватимуть правоохоронці.

За станом на 19:00 13 липня пожежу вже загасили.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Нещодавно масштабна пожежа спалахнула в Луганській області. На підконтрольній території Україні невідомі підпалили поля та лісопосадки. В результаті вогонь знищив навіть житлові будинки. Народний депутат Шахов звинуватив у сприянні поширенню вогню місцеву владу, яка систематично крала гроші з бюджету. Він послався на встановлені факти слідчими ДБР. Чиновники з ДСНС Луганській області регулярно порушували закон і привласнювали гроші з бюджету.

Нагадаємо Знай писав, що депутат Шахов звинуватив чиновників Луганщини в крадіжці, яке призвело до масштабних пожеж.

Знай повідомляв, що в Запоріжжі пожежа спалахнула прямо в автомобілі на мосту через Дніпро.

Нещодавно Знай передавав, що на Луганщині спалахнули масштабні пожежі.