Народного депутата з Буковини Сергія Рудика відсторонили від засідань Верховної Ради через сексизм.

Про це повідомили у Комететі з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради. Буковинця від партії "За майбутнє" порадили відсторонити на 5 пленарних засідань.

Такими словами Рудик відзначився у Верховній Раді: "Я не краще розумію систему, ніж три генерали, на яких посилався щойно пан Кожем’яка. Але мене дивує, як і кожного в цьому залі, як дівчинка, якій 32 роки, яка працювала в системі охорони здоров’я, та ні дня, сподіваюсь, не працювала у цій структурі, закликає нас проголосувати за один з дуже важливих документів, які можуть багато чого змінити".

Тим часом на Хмельниччині депутат міської ради задекларував 34 транспортних засоби. Мова йде про Сергія Ведернікова - депутата у Кам'янець-Подільському від партії "Слуга народу". Судячи із декларації за 2019 рік, яку було подано 16 грудня 2020 року, "слуга" має мотоцикл, вісім причепів, 16 вантажівок та 9 легкових машин.

Популярні новини зараз

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Нагадаємо, щоденна робота очільника міста - це суцільна рутина, і доречно було б повернутися до формату, коли мер наживо відповідає на питання, які цікавлять містян. Про це на своїй сторінці в Instagram написав глава Чернівців Роман Клічук.

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.