Популярна українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик з радістю спілкується з багатотисячною армією підписників, і ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Цього разі на своїй сторінці в Instagram чернівчанка розповіла шанувальникам, що відбувається за кадром, коли глядачі дивляться рекламу.

"Трохи залаштунків «Ранку з Україною». Одвічне питання: чим ведучі займаються під час реклами🙈😬. Ловіть порцію гарного настрою", написала Ребрик.

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом. Лілія опублікувала в своєму Instagram затишний відеоролик, на якому під прикрашеною ялинкою зібралася вся сім'я Диких.

Як повідомляв портал Знай, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця". На своїй сторінці в Instagram ведуча виклала сімейні фото, на яких під новорічною ялинкою зібралися відразу три покоління: батьки Лілії, вони з чоловіком і маленькі діти.

Популярні новини зараз

Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Також Знай писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя. Лілія Ребрик вирішила показати, як проходить постсвяткове життя в її родині.