Стало відомо про інцидент, який стався в Чернівецькій області. Співробітники правоохоронних органів порушили всі грані дозволеного.

Таким чином повідомляється, що сталося все це в понеділок, 8 лютого. Місцева поліція в стані алкогольного сп'яніння врізалася в транспортний засіб Івана Бруна, в Ford Mondeo.

Для того, щоб той не почав дзвонити в 102, вони почали його заламувати, надягати наручники. У четвертому вони його крутили і намагалися зловити.

Про це повідомив Іван Брун у спільноті «СтопХам Буковина"у соціальній мережі Facebook. Вони кинули його в сніг і почали трощити автомобіль.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Слідчий співробітник міста Вижниця, Чернівецької області, Токар Руслан наклав арешт на майно, тобто на автомобіль, і його вилучили. Протримали потерпілого близько п'яти годин у наручниках на снігу.

З бардачка вкрали військовий жетон, а також гроші - 10 доларів і 3 тисяч гривень. Чоловік звернувся за порадою, попросив номер хорошого адвоката, або ж пропозицій як можна вирішити це свавілля.

Нагадаємо, раніше Українців тероризує банда неадекватів, тримають в страху ціле місто: застрелили прямо на вулиці. У місті Дубно Рівненської області кілька десятків молодих людей тримають у страху сорокатисячне місто.

Як повідомляє портал "Знай" У центрі столиці невідомі відкрили вогонь, багато поранених: копи підняли "вертушку". У Берліні, сталася стрілянина. За інформацією журналістів і поліцейських, було поранено чотири людини.

Також "Знай" писав, що Під Києвом банда закидала копів гранатами, а ті відстрілювалися і поранили самих себе: гарячі подробиці. Неадеквати кинули в співробітників поліції гранату і відкрили стрілянину.