У Чернівцях намагаються встановити ім'я нового пацієнта психіатричної клініки, якого доставили без документів.

Як розповіли у місцевій поліції, чоловік назвався Савкіним Степаном Ярославовичем. Він стверджує, що йому 44 роки і раніше він проживав в Івано-Франківську на вулиці Пасічній. Зараз правоохоронці перевряють цю інформацію.

Прикмети пацієнта: зріст 175 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся чорне.

"Якщо ви знаєте чоловіка або вам відома будь-яка інформація про його родичів – прохання негайно повідомити за номерами телефонів: 0997687898, 0958796080, 0507039426 або на спецлінію "102"", - написали у поліції.

фото: НП Чернівецької області

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Нещодавно у Чернівцях безвісти зник 55-річний чоловік з інвалідністю, яку отримав через порушення психіки. До правоохоронців звернулася 60-річна сестра зниклого. Жінка розповіла, що разом з братом вони були на вулиці Небесної Сотні, як раптом чоловік пішов у невідомому напрямку у не повернувся.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.