Досі купуєте гірчицю в магазині? Даремно. Приготуйте хоч раз за старовинним дідівським рецептом і назавжди відмовитеся від купованої.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти
-
Гірчиця в порошку - 3 ложки столові;
-
Огірковий розсіл — 1/2 склянки;
Популярні новини заразПенсіонерів поженуть на роботу: держава готує заходи
ПФУ незаконно здирає гроші з пенсіонерів: юристи розкрили грубі порушення
Гороскоп на сьогодні 13 квітня: кого у неділю чекає зіпсований настрій, а кого фінансова напруга
Непридатних до служби можуть несподівано "вилікувати": українцям масово переписують діагнози
-
Масло рослинне - 1 ложка чайна.
В якості основи для приготування гірчиці ідеально підійде огірковий розсіл – і обраний він, до речі, зовсім не випадково.
Саме в цьому продукті містяться всі потрібні для ідеальної гірчиці смакові добавки - це кислота, сіль і цукор.
Тому саме розсолу для приготування смачної і важкої гірчиці – найважливіший інгредієнт.
Розсіл можна взяти будь-який-як огірковий, так і капустяний або помідорний.
Покрокове приготування
- Підігрійте розсіл на плиті або в мікрохвильовці - це прискорить процес бродіння.
- Перекладіть 3 столові ложки гірчиці в підходящу ємність - пластиковий контейнер або баночку. Відразу готувати багато не потрібно – свіжа гірчиця завжди смачніше і приємніше на смак.
- Влийте в суху гірчицю розсіл і рослинне масло і розмішайте до повного розчинення всіх інгредієнтів.
- Консистенцію гірчиці вибирайте самі-пожиже або густіше.
- Ємність з гірчицею потрібно щільно закрити і поставити в тепле місце на добу.
Приготуйте гірчицю за цим рецептом, і зможете самі переконатися що вона набагато смачніше магазинної.
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, шматочок затишку і тепла: смачний рецепт морквяного торта з чорносливом.
Як повідомляв " Знай.ua", грибна ікра для швидкої закуски: смачний і перевірений рецепт.
Знай.ua писав, овочі замість хліба і багато цибулі: важливі "хитрощі" смачних котлет.