Печінковий паштет
Печінковий паштет можна готувати як з курячої, так і з яловичої печінки. Для тих хто любить, може спробувати свинину чи індичку. Паштет виходить ніжний, дуже приємний на смак, еластичний по консистенції, і зовсім не складний у приготуванні.
Інгредієнти:
- 500 г печінки
- 150 г вершкового масла
- 1 морквина
- 1 корінь петрушки
- 1 цибулина
- сіль, перець
- 1 лавровий листок
- духмяний перець
- мускатний горіх
Приготування:
Моркву, петрушку та цибулю почистити та подрібнити. Печінку помити, почистити від плівок, порізати. Обсмажити це все, а тоді тушити до готовності, додавши лавровий лист та пару горошин духмяного перцю, час від часу підливаючи води.
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Поки печінка тепла, пропустити її через м’ясорубку (лавровий листок треба вийняти). Печінку не можна пересмажити, бо інакше паштет не вийде ніжним.
Перетерту печінку збити з маслом – для цієї цілі добре використовувати блендер. Тут же додати за смаком сіль, перець, натертий мускатний горіх.
Готовий паштет викладіть у форму і поставте в холодильник.
Смачного!
Раніше портал Знай.ua писав про те, що необхідно для смачного борщу взимку: простий рецепт заправки з капустою. Борщ - це та страва, яка об’єднує українців.
Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш. Свиняча відбивна, запечена в духовці з сиром - це найпростіший варіант відбивної навіть для починаючої господині.
Також портал Знай.ua писав, що взимку себе подякуйте: смачний рецепт заправки для солянок і розсольників. Така заправка універсальна - її можна додати до будь-якої першої страви та навіть до м'ясного блюда.