Смачний, ситний і дуже яскравий салатик, який сподобається навіть тим, хто боїться їсти страви з майонезом. Салат "Прага" - справжнє блаженство навіть для гурманів. Він дуже сподобається багатьом. Спробуйте, не пошкодуєте.
Інгредієнт:
- 200-250 грам відвареного філе курки
- консервований зелений горошок
- нарізані соломкою мариновані огірки
- обсмажена на олії нарізана соломкою морква
- 3 варених яйця
- 10 штук чорносливу без кісточок
- цибуля ріпчаста 1 шт
- майонез
Приготування:
- М'ясо розділити на волокна.
- Яйця натерти на крупній тертці.
- Цибулю нарізати півкільцями і замаринувати на 20 хвилин в суміші оцту з водою.
- Чорнослив залити на 10 хвилин окропом і нарізати на 4 частини.
Салат викласти шарами, промащуючи майонезом.
Черговість шарів:
- Курка
- цибуля
- яйце
- огірок
- морква
- горошок
- Верх прикрасити сіточкою з майонезу і чорносливом
Смачного!
Пенсії перерахують по-новому: кому додадуть майже 2 600 гривень
Деяким українцям уріжуть пенсії з 1 січня: кому зменшать виплати
Держава розщедриться? Чого чекати від індексації пенсій у 2026 році
У 2026 році залишитесь без квартири: чиє право власності оскаржать
Раніше портал Знай.ua писав про те, що необхідно для смачного борщу взимку: простий рецепт заправки з капустою. Борщ - це та страва, яка об’єднує українців. Майже у кожній сім'ї є свій рецепт цієї національної страви з різними добавками, але одне незмінне – для будь-якого борщу потрібна овочева основа.
Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш. Свиняча відбивна, запечена в духовці з сиром - це найпростіший варіант відбивної навіть для починаючої господині.
Також портал Знай.ua писав, що взимку себе подякуйте: смачний рецепт заправки для солянок і розсольників. Така заправка універсальна - її можна додати до будь-якої першої страви та навіть до м'ясного блюда.