Смачний, ситний і дуже яскравий салатик, який сподобається навіть тим, хто боїться їсти страви з майонезом. Салат "Прага" - справжнє блаженство навіть для гурманів. Він дуже сподобається багатьом. Спробуйте, не пошкодуєте.
Інгредієнт:
- 200-250 грам відвареного філе курки
- консервований зелений горошок
- нарізані соломкою мариновані огірки
- обсмажена на олії нарізана соломкою морква
- 3 варених яйця
- 10 штук чорносливу без кісточок
- цибуля ріпчаста 1 шт
- майонез
Приготування:
- М'ясо розділити на волокна.
- Яйця натерти на крупній тертці.
- Цибулю нарізати півкільцями і замаринувати на 20 хвилин в суміші оцту з водою.
- Чорнослив залити на 10 хвилин окропом і нарізати на 4 частини.
Салат викласти шарами, промащуючи майонезом.
Черговість шарів:
- Курка
- цибуля
- яйце
- огірок
- морква
- горошок
- Верх прикрасити сіточкою з майонезу і чорносливом
Смачного!
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Раніше портал Знай.ua писав про те, що необхідно для смачного борщу взимку: простий рецепт заправки з капустою. Борщ - це та страва, яка об’єднує українців. Майже у кожній сім'ї є свій рецепт цієї національної страви з різними добавками, але одне незмінне – для будь-якого борщу потрібна овочева основа.
Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш. Свиняча відбивна, запечена в духовці з сиром - це найпростіший варіант відбивної навіть для починаючої господині.
Також портал Знай.ua писав, що взимку себе подякуйте: смачний рецепт заправки для солянок і розсольників. Така заправка універсальна - її можна додати до будь-якої першої страви та навіть до м'ясного блюда.