Поліцейські Сторожинецького району розшукують безвісти зниклу 12-річну жительку районного центру Масіян Дарію Михайлівну.

Пропала Масіян Дарія Михайлівна

Сьогодні до чергової служби Сторожинецького відділу поліції звернулася матір дівчинки та повідомила, що 12 жовтня приблизно о 17 годині її малолітня донька пішла з дому та наразі її місцезнаходження невідоме.

Поліція Чернівецької області звертається до громадян з проханням допомогти у пошуках дівчинки. Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування розшукуваної – прохання терміново повідомити за номером спецлінії 102.

Нагадаємо, дитину, зниклу в неділю, 11 жовтня, у Вишгородському районі, знайшли в лісі в 20 кілометрах від будинку.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

16-річна Євгенія Кічко поїхала кататися на квадроциклі в селі Ровжі на вулиці Мисливська, додому дівчина не повернулася.

Поділившись на групи, поліцейські разом з волонтерами вирушили на пошуки Жені. Лісову гущавину прочісували поквадартно і близько 5 ранку 12 жовтня знайшли кинутий квадроцикл. Приблизно через 500 метрів знайшлася і сама дівчина.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Тернопільщині зник сивий чоловік з лисим чолом, родина б'є на сполох. 36-річний Михайло Ященко вийшов з дому і зник. Рідні не можуть зв'язатися з ним по телефону.

Також портал Знай.uа писав, що візочник врятував потопаючого на тому самому місці, де сам ледь не загинув і отримав інвалідність. Парадайвер Микита Ванков приїхав на причал в Анапі для зйомок фільму, але побачив у воді трьох чоловіків, один з яких тонув. Більше десяти років тому він на цьому ж причалі повз по дну і повторював фразу "Я буду жити".

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині шукають молоду красуню з чорним волоссям - вийшла з дому і зникла. 11 жовтня вона покинула місце проживання близько 14:00 і більше її ніхто не бачив.