Чернівчанка варить варення, щоб допомогти дітям. Майже третину з продажів віддає на благодійність та курси реабілітації дітей. Все необхідне для приготування купує у літніх жінок, аби фінансово їх підтримати.

Про кухню, на якій можна знайти варення з лавандою, перцем і шоколадом розповіли у Суспільному.

Ірина Микитеєк вирішила готувати варення чотири роки тому перед своїм днем народження. Тоді вона у друзів попросила цукор та банки і отримала 150 кілограмів ягід та цукру.

Лаванду, ягоди та троянди купує у літніх людей, таким чином Ірина хоче фінансово підтримати стареньких.

"Ці бабусі вирощували ягоди й просили перехожих їх купити, візьміть ось, юудь ласка. Це дуже принизливо, тому мені хотілось забрати їх з тих вулиць і ринків", — каже Ірина.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

30% з продажу продукції Ірина Микитеєк віддає на реабілітацію дітей з інвалідністю.

Нагадаємо, на Закарпатті збирали допомогу для дітей загиблих воїнів. Всі гроші від акції підуть на подарунки дітям загиблих учасників АТО/ООС до Дня Св. Миколая.

Кошти будуть перераховані Берегівському громадському центру «Кожен може допомогти» і будуть направлятись на благодійність, на соціальні проекти міста та інші благодійні програми.

Раніше портал Знай.uа писав про бризки скла та закривавлена голова - завезення товарів в українському "секонді" закінчилося катастрофою.

Також портал Знай.uа писав, що нескорений герой Донбасу взявся за лук та стріли у інвалідному візку: "Мрію навчитися ходити заново"

Також портал Знай.uа писав правильне харчування або хитрощі маркетологів? Доктор розвінчав небезпечні міфи про "корисні" продукти.