На Буковині водій автомобіля Renault допустив наїзд на 49-річну жінку та втік з місця ДТП. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Увечері, 23 вересня, до Сторожинецького відділу поліції надійшло повідомлення зі служби "102" про ДТП з потерпілою жінкою.

На місце події одразу виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Сторожинецького відділу поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що в селі Тисовець водій автомобіля "Renault" допустив наїзд на 49-річну місцеву жительку, після чого втік з місця події. У потерпілої лікарі діагностували забій ноги та переломи хребта і шиї.

Поліція встановила автомобіль і водія та здійснює заходи з його розшуку.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що знищений спорткар Chevrolet Corvette C8 повністю знищили в ДТП, від авто мало що залишилося. У міру того, як все більше і більше моделей C8 Corvette Stingray потрапляє в руки покупців, неминуче буде зростати число аварій.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові виявили труп молодого чоловіка зі щетиною, поліція шукає родичів. Тіло чоловіка виявили у Львові за адресою вулиця Мазепи 22. Наразі причини та обставини смерті молодого чоловіка - невідомі.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині два легковики зіткнулися лоб у лоб - кров та два тіла на дорозі. У середу, 23 вересня, сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло двоє людей. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще