У Чернівцях вчора, 25 серпня, пройшов сильний дощ. Злива підтопила вулиці міста.

Зокрема, зупинка громадського транспорту на вулиці Садовій перетворилася на річку. Підтопило також і стежки у Центральному парку імені Тараса Шевченка.

Синоптики Чернівецького центру з гідрометеорології оголосили штормове попередження у Чернівцях та області. Зокрема, грози, значний дощ, при грозі місцями шквали 15-20 м/с, місцями град. Синоптики оголосили І рівень небезпечності, жовтий.

Фото: ІА АСС

Фото: ІА АСС

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Нагадаємо, у вівторок вранці, місцяни прийшли під стіни мерії Чернівців на мітинг проти посилення карантинних обмежень.

Близько тисячі підприємців, рестораторів, працівників ТРЦ, магазинів, салонів краси вийшли мітингувати проти "червоних" карантинних обмежень під будівлю міської ради.

Депутати зібрались вирішувати, які ще обмеження необхідно запровадити, і вже з самого зранку побачили обурення містян. Люди, які прийшли до мерії, вимагали з плакатами та гучномовцями не посилювати карантину.

Під натиском мітингуючих, депутати постановили, що маршрутки ходитимуть, але тільки з сидячими пасажирами. Із дотриманням карантинних обмежень будуть також працювати ринки та кав'ярні. В Чернівцях навіть дитсадочки не зачинять, а першого вересня діти підуть до школи.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Київ пішов під воду після потужної зливи - води по коліно, не врятують навіть гумові чоботи

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Чернівцями коронавірус обірвав життя італійця - приїхав погостювати і знайшов смерть під українським небом

Також портал «Знай.uа» писав, що Юний чернівчанин взяв золото на Чемпіонаті України з вільної боротьби - б'є, як Усик