Цьогоріч прихід літа не порадував нас теплом. У червні ледь не усі області України охопила негода у вигляді граду, сильних дощів та злив. Не оминула вона стороною і село Білий Потік Путильського району, що знаходиться у Тернопільській області. У зв’язку з нещодавніми сильними дощами і значними паводками, усі дороги та мости там було зруйновано вщент. Як результат - 35 буковинських родин відтоді не мають можливості навіть довезти собі найнеобхідніші речі та харчі. Саме тому районна державна адміністрація вимушена збирати усі замовлення за допомогою телефону і розвозити продукти людям, які проживають у таких непростих гірських умовах.

Голова ОДА Сергій Осачук повідомив, що наразі вже плануються роботи з відновлення доріг та реконструкції мостів. Проте, у зв’язку з тим, що масштаби руйнувань є значними, ліквідація всіх наслідків негоди і відновлення сполучення буде доволі тривалим процесом.

Як повідомляв раніше сайт Знай.ua, річки Прикарпаття повстануть з новою силою - синоптики б’ють на сполох. У ДСНС повідомили про погіршення погоди.

Також сайт Знай.ua писав, що під Львовом вода відрізала село від цивілізації, замість дороги - страшна прірва.

Нещодавно сайт Знай.ua передавав, що Івано-Франківську область "розбомбило" градом розміром з горіх - слідом за зливами прийшла нова біда. Такого мешканці не бачили давно. Його було настільки багато, що навіть не було видно землі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Також сайт Знай.ua писав, що погода на липень і серпень змусить українців все літо сидіти вдома.