Популярна українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик має багатотисячну армію шанувальників, з якими охоче ділиться подробицями професійного та особистого життя, та активно веде соціальні мережі.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram чернівчанка виклала виклала чорно-білу світлину, на які вдягла пальто на голе тіло та спокусиво усміхнулася.

"Якщо середа - то маленька п’ятниця, то вівторок - то маленький четвер, який наближає нас до вихідних 🤣?! Хоча в актора і ведучого дні вихідними не вираховуються, адже ми можемо працювати від ранку й до світанку у неділю і відсипатися посеред тижня (якщо, звісно, нема ефірів "Ранку з Україною" 😌). Але тим не менше - відчуття, що вихідні все ближче, дають більше сил для натхненної роботи 😉 Енергійного всім вівторка! Хай на все сьогодні вистачить сил!", - написла Лілія Ребрик.

скріншот: Instagram // Лілія Ребрик

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала світлину з бинтами на голові та подряпинами на щоках. В першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "З ким поведешся".

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Раніше Лілія опублікувала фото в гіпсі, на якому вона щасливо усміхається. Тільки через кілька митей стає зрозуміло, що зірка не має переломів, і це реквізит для однієї зі сцен серіалу "З ким поведешся", де Ребрик грає головну роль.

Нагадаємо, Лілія Ребрик в червоному освідчилася Львову

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик у червоному відсвяткувала китайський рік бика

Також Знай.ua писав, Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.