Карантин і шалені комунальні тарифи стали гримучою сумішшю для багатьох чернівчан: людям приходяться рахунки за опалення, які ті не в змозі оплатити.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав один із мешканців міста Роман Димитрієв, прикріпивши до посту фото останньої платіжки.

"Хочу звернутись до учасників секти святої корони з модною рамочкою "сиди дома спасай жизни" які постять фуфло-графіки, через безмозкість яких мільйони невинних людей залишились без доходів і тепер повинні замерзнути в своїх домівках. Причому замерзнути повинні ще їхні сусіди - я наприклад заплатив за опалення. Чи готові ви тепер спасать жизни людей які будуть замерзати і запропонувати їм своє житло до закінчення опалювального сезону", - написав Роман.

Тим часом у Львові 40-річний чоловік наражає на небезпеку свої сусідів, адже палить багаття просто на підлозі своєї квартири. Варто зазичити, що львів'янину вже достатньо давно відрізали газ, світло і воду, тому він вирішив розпалити багаття аби грітися під час морозів.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Нагадаємо, що киянам прийшли "золоті" платіжки за газ, хоча обіцяли не підвищувати

Як повідомляв портал "Знай.uа", як не платити за опалення, якщо в квартирі холодно: інструкція для українців

Також, "Знай.uа" писав, тарифи на газ після "знижки" стали дорожчими: яку різницю не врахували в комуналці, думка експерта