Мер Чернівців Роман Клічук пообіцяв збудувати новий спортивний комплекс на Гравітоні.

Про це очільник міста заявив минулого четверга, 14 січня, у прямому ефірі на своїй сторінці в Facebook у відповідь на скарги містян, що в Чернівцях нема де займатися спортом.

"Я знаю, що на Гравітоні немає спорткомплексів і не вистачає спортивних секцій. А там живе приблизно 30 тисяч чернівчан. Звісно, один із пріоритетів – побудувати один із спорткомплексів, який буде схожим на "Олімпію". За один місяць ми цього не зробимо, але в планах є",- сказав Клічук.

Нагадаємо, щоденна робота очільника міста - це суцільна рутина, і доречно було б повернутися до формату, коли мер наживо відповідає на питання, які цікавлять містян. Про це на своїй сторінці в Instagram написав глава Чернівців Роман Клічук.

"Я із задоволенням повернувся би до формату прямих ефірів у ФБ", - пише мер, - "У четвер, о 19.00 я буду готовий відповісти на всі ваші запитання. Найнагальніші з них ставте, будь ласка, у коментарях. З них і почнемо".

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.

Разом з тим підвищення комунальних тарифів, особливо в умовах пандемії, це знущання над власними громадянами. Про це мер Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці в Instagram.