В Австралії у радіоведучої вкрали автомобіль Tesla, дівчина зуміла повернути його, при цьому ще й познущатися над горе-злодіями. Все-таки сучасні технологі ї- річ!

Як повідомляють місцеві ЗМІ, машиною власниця керувала дистанційно, коли вночі помітила, що її красуню за 70 тисяч викрали з гаража.

"Жінка відстежила машину через мобільний додаток і звернулася в поліцію. Сама ж сіла в машину друга і поїхала переслідувати злодіїв. Вона знижувала швидкість викраденого авто, включала звуковий сигнал і відкривала вікна", - йдеться в сюжеті.

Зрештою злодії вирішили кинути машину і бігти. На жаль для них, вони зробили ряд помилок, поспішаючи піти. Повідомляється, що крім ящика з інструментами один з злодіїв залишив свої водійські права в конверті, який був адресований їм самим.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.