Школи у Чернівцях продовжать працювати у звичайному режимі щонайменше до кінця цього тижня. Міська влада не бачить необхідності починати канікули раніше.

Про це заявив секретар міськради Чернівців Василь Продан. Він зазначив, що в місті немає зростання захворюваності коронавірусом, необхідного для дострокового початку осінніх канікул.

"Враховуючи, що в Чернівцях не відбулося таке зростання захворюваності, я порадився з керівниками управління освіти міськради та директорами найбільших шкіл. Ми вирішили, що і після 15 Жовтня будемо працювати в звичайному режимі, як і сьогодні. А вже з наступного тижня будемо вирішувати, чи йдемо раніше на канікули або не йдемо", - зазначив Продан.

За його словами, кількість хворих зменшилася, зараз коронавірусом хворіють 27 педагогів і 19 учнів.

"Тому враховуючи, що всього організовано 940 класів, а тільки 18 на самоізоляції, то немає необхідності всім робити канікули раніше", - сказав Василь Продан.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Він повідомив, що вчителів та учнів, які страждають COVID-19 на цьому тижні менше, ніж у минулому. Минулого тижня у Чернівцях на коронавірус хворіли 44 працівники навчальних закладів, на сьогодні хворіють 27. Також минулого тижня хворіли 23 учні, цього тижня - 19.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки рекомендувало школам почати канікули 15 Жовтня. Але остаточне рішення залишається за місцевою владою.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Львові 3-річна дівчинка, яка перебувала на ШВЛ, почала дихати самостійно - змучені батьки на сьомому небі від щастя

Також портал Знай.ua писав, що доктор Комаровський розповів, коли закінчиться пандемія коронавірусу

Також портал Знай.ua писав, що під Харковом слуга Зеленського Жидков роздавав безкоштовні тести на коронавірус - замість гречки