У Чернівцях правоохоронці змогли запобігти самогубству. Про це повідомили в патрульній поліції міста.

Як повідомляється, двоє патрульних здійснювали Нічний обхід вулиці Старожучківський шлях. На мосту вони помітили молодого чоловіка, який переступив через перила і був готовий зістрибнути вниз. Біля хлопця перебувала дівчина, яка намагалася відрадити його від спроби суїциду. Вона тримала його, але в разі, якби він зістрибнув, врятувати не змогла б.

Патрульні швидко зорієнтувалися - вони завели розмову з хлопцем, під час якого один з офіцерів пристебнув себе наручниками до руки потенційного самогубця.

Трохи пізніше наручники перестебнули до поручнів моста, тим самим убезпечивши хлопця від необдуманого вчинку.

Поки правоохоронці відволікали молодика, їм на допомогу прибув другий екіпаж патрульної поліції. Хлопця зняли з перил і передали медикам для огляду.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадавши, київські лікарні "колекціонують" пацієнтів з одним і тим же діагнозом: "Точно не Covid-19?"

Як повідомляв портал Знай.ua, житель Києва Олексій Краснощеков отримав позитивний тест на коронавірус, і зараз проходить лікування в одній зі столичних лікарень. У вівторок, 22 вересня, його доставили з високою температурою в медустанову. За його словами, вільні місця опинилися тільки в коридорі.

Також портал Знай.ua писав, що у 30 кілометрах від Києва медики змушені рятувати життя жителів цілого району на іржавій старій машині і без медикаментів. Для виїзду до хворих коронавірусом їм дали всього 1 захисний костюм на бригаду.