Виконувач обов’язків міського голови Василь Продан балотуватиметься в мери від партії "Рідне місто". Він подав документи до ТВК. Про це сказала голова комісії Анжела Саінчук, пише Суспільне.

Василь Продан — секретар Чернівецької міської ради, в.о. міського голови. Був головою фракції “Рідне місто”. Нині її очолює Віталій Михайлішин, який також балотується в мери міста він партії "Команда Михайлішина", яку очолив 21 вересня.

Продан був автором проєкту рішення про відставку міського голови Олексія Каспрука. В обгрунтуванні писав, що повноваження Каспрука потрібно припинити, бо він не сформував належним чином виконком, не проводить конкурси на посади керівників управлінь та департаментів, а за його керівництва не виконуються рішення депутатів.

Після відставки Каспрука Продан призначив на посади керівників департаментів трьох депутатів міської ради — Володимира Бешлея, Віталія Гавриша та Миколу Собка.

Продан ініціював позов до Кабміну через карантинне зонування та приналежність Чернівців до "червоної" зони. Підтримав проєкт рішення щодо кредиту в 150 мільйонів гривень на ремонт доріг.

До слова, напередодні видання "НВ" з посиланням на політолога Ігора Бабюка повідомило, що подружжя Василя та Оксани Продан лобіювало чинного голову ОДА Сергія Осачука в кандидати на міського голову Чернівців від "Слуги народу". Однак в партії обрали іншу кандидатуру — Віталія Другановського.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, вибори мера Києва 2020: рейтинги відправляють Кличка "на пенсію"

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ужгороді тітушки натиснули на виборчу комісію, щоб "протягнути" на вибори партію скандального мера.

Також портал Знай.uа писав, що українцям на місцевих виборах роздаватимуть бюлетені шести кольорів: як не заплутатися в різноманітті