У Чернівцях станом на 12.00 23 вересня документи про реєстрацію кандидатів на посаду міського голови подали семеро осіб. Про це повідомляє секретар Чернівецької міської територіальної виборчої комісії Василь Рачинський, який надав коментар molbuk.ua.

Зокрема, документи для реєстрації кандидата у мери подав самовисуванець Володимир Дідух-Кобзар, представник "Європейської солідарності" Василь Максимюк, а також Роман Клічук від партії "Єдина Альтернатива".

Раніше документи для реєстрації кандидатом у мери (самовисування) подав Олександр Фищук – колишній голова Чернівецької обласної державної адміністрації.

Окрім того, у мери Чернівців балотуватиметься Василь Дутчак (політична партія "Наш край"). Він – колишній депутат Чернівецької міської ради від Партії регіонів.

Документи для реєстрації кандидатом на посаду мера Чернівців до ТВК подала також Галина Жук (самовисування) – керівниця відділення "OTP Банку" в Чернівцях.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Водночас до міської виборчої комісії подав документи Михайло Яринич (політична партія "Народний контроль") – депутат Чернівецької міської ради.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на виборах мера Києва 2020 з'явився новий лідер: хто посуне Кличка з насидженого місця.

Також раніше портал Знай.uа писав, що конкурент Садового засвітив на камеру те, чого найбільше боїться мер Львова.

Також портал Знай.uа писав, що друг Кернеса Фукс розкрив інформацію про стан Кернеса, коронавірус підкосив мера.