Цієї ночі, прикордонники запобігли спробі незаконного переміщення до Румунії партії тютюнових виробів. Перевіряючи наявну інформацію про можливу протиправну діяльність, прикордонний наряд відділення «Перкалаб» відділу «Селятин» виявили, далеко в горах, групу невідомих осіб.

Чоловіки прямували в сторону кордону з Румунією та несли за спиною пакунки обгорнуті у чорний поліетилен. Повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

При спробі затримати правопорушників, військовослужбовці здійснили декілька попереджувальних пострілів, проте зловмисники покидали свої ноші та вдалися до втечі. По собі пачкарі залишили майже 6 тисяч пачок сигарет різних марок.

Тютюнові вироби правоохоронці доставили до відділення інспекторів прикордонної служби «Перкалаб», аби передати їх надалі співробітникам Буковинської митниці.

За попередньою оцінкою, втрати пачкарів сягають понад 200 тисяч гривень, зважаючи на ринкову вартість сигарет марки «Credo» та «Фэст».

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Тривають заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до протиправної діяльності.

Нагадаємо, що на Закарпатті схопили українця, що перевозить нелегалів через кордон - виснажені люди і переляканий малюк.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Словаччині затримали нелегалів на чолі з українцем - продавали "рабсилу" за смішні гроші.

Також портал Знай.uа писав, що з Німеччини масово виганяють українських заробітчан - як не потрапити в пастку