Архиєпископ Чернівецького ПЦУ Онуфрій Хаврук в реанімації: у нього діагностували COVID-19.

Архиєпископ Чернівецький і Кіцманський ПЦУ Онуфрій Хаврук захворів на коронавірус і перебуває в реанімації. Про це повідомляє risu.ua з посиланням на фейсбук-сторінку єпископа ПЦУ Адріана Кулика.

"Ще один наш брат-архиєрей потребує молитовної підтримки і зцілення від Господа. Прошу ваших молитов за Архієпископа Онуфрія", - написав єрарх додавши посилання та скрін з допису на сторінці Архиєпископа Чернівецького і Кіцманського.

Щоправда на фейсбук-сторінці Онуфрія Хаврука цей допис видалений.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Нагадаємо, стан мера Харкова Геннадія Кернеса залишається важким. Він не в комі, але Covid-19 протікає в дуже складній формі.

Друзі і родичі Кернеса розглядають варіант його перевезення на лікування в одну з країн Європи. Так, спочатку розглядався варіант Відня, але тепер у пріоритеті Німеччина.

"Не виключено, що його відправлять у клініку "Шаріте", де зараз лікується Навальний. Зараз вирішуються як юридичні та технічні питання, пов'язані з транспортуванням хворого, так і чисто медичні – серед харківських лікарів немає поки єдиної думки наскільки переліт для Геннадія Адольфовича безпечний. Але рішення, швидше за все, буде прийнято вже найближчим часом".

Раніше портал Знай.uа писав про те, що до церкви під Запоріжжям пробрався коронавірус - Бог не допоміг

Також портал Знай.uа писав, що Франківщину надовго залишать у "червоній зоні", у МОЗ опублікували статистику - "Не готові"

Також портал Знай.uа писав, що Хмельниччина ризикує "розширити" червону зону, лікарні переповнені