У селі Годилів Сторожинецького району двоє собак бійцівської породи напали на 25-річного чоловіка з інвалідністю й погризли йому руки.

Про це розповів начальник сектору моніторингу Сторожинецького відділку Роман Алексеєв, повідомляє Суспільне Буковини.

За його словами, собаки вибігли з подвір'я власника через відкриті ворота та напали на хлопця, який проходив повз.

Відкрили кримінальне провадження за ненавмисне ушкодження середньої тяжкості. Власнику собак загрожує до 240 годин громадських робіт або позбавлення волі на два роки.

Нагадаємо, що в Ужгороді стався випадок, від якого мороз по спині біжить. Бійцівський собака загриз шпіца на очах у людей. Хазяйка загиблої тварини заявила, що на місці її собаки могли бути діти і показала закривавлений труп тварини.

Інцидент стався в Ужгороді 4 серпня, близько 19:00 біля магазину Альма. Стафф сидів на короткому повідку під сходами магазину. Господиня пішла в магазин, а повз у цей час йшла сім'я з дітьми і невеликим шпіцом на повідку-рулетці. Все сталося за кілька секунд. Стафф вискочив з укриття і схопив зубами шпіца. Допомогу перехожих і спроби їх розчепити зуби бійцівської собаки не допомогли. Господиня змогла дати команду, але найменший песик був вже мертвий.

Все сталося на очах у дітей і дорослих.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Чоловік врятував пухнастого бідолаху – голодний собака сидів на скелі три дні

Також раніше портал «Знай.uа» писав, що Вірний кіт повернувся до господарів, які його підло зрадили: "Сидів на порозі і плакав, як людина"

Також портал «Знай.uа» писав, що Молодий фотограф перетворив собаку-посміхаку на зірку — позитив і добрий погляд взяли своє